Aaargh Games Forum

[nové][hledání][Volné téma][Hledám hru][Herní tipy][Technické problémy][Kritika a připomínky]

Kritika a připomínky: Zobrazení příspěvku

pomoc
napsal zloba:), přidáno: 20th Feb 2009, 9:56
nepaci sa mi ze tu na forum asi kazdy dlabe,niekto tu nieco hlada alebo potrebuje a nedostava sa mu odpovedi,oplati sa este vobec na fortum chodit??naco potom je??

Odpovědi:   přidej odpověď

RE: pomoc
napsal Tarquinius Superbus, přidáno 20th Feb 2009, 15:34

No tak já sem chodím celkem pravidelně a pokud vím, tak odpovím. Ale těžko můžu nějak nutit ostatní, aby se přidali :-)

RE: pomoc
napsal s2red, přidáno 22nd Feb 2009, 21:13
Bohužel staré hry už moc netáhnou, tak i návštěvy na fóru jsou vzácné. Navíc, lidi, kteří tyto hry pamatují, tak už mají většinou jiné starosti než prolézat fóra. A mladší je zase neznají, tak nemůžou poradit.

RE: pomoc
napsal Liso1, přidáno 27th Feb 2009, 21:21
samozrejme s tvrdením že staré hry už nepriťahujú súhlasiť nemôžem, pozri sa na weby ako bestoldgames.net a oldgames.sk ich denná návštevnosť je okolo 10000 návštev denne, to už hovorí samo za seba

RE: pomoc
napsal s2red, přidáno 28th Feb 2009, 19:57
Dobrá, opravuju první větu: Staré hry frčí, ale na fóra skoro nikdo nechodí. Hlavní důraz kladu na to, že ať je návštěvnost stránek jakákoli, většina lidí si jen stahuje hry nebo si o nich přečte, ale na fórum se nepodívá. To je smysl té mé první odpovědi.

RE: pomoc
napsal Tarquinius Superbus, přidáno 1st Mar 2009, 12:47
Rád bych se mýlil, ale mám pocit, že ta poměrně slušná návštěvnost old games webů ještě nic neznačí o opravdovém zájmu o staré hry.
Přístup mnoha lidí je podle mě až nechutně konzumní - stáhnout spoustu her (nic to nestojí, jen pár kliknutí myší), rozbalit, spustit a při sebemenším problému, nejasnosti, zádrhelu vypnout, smazat, zahodit jako shnilé jablko...

Je to téma na delší rozbor, úvahu, do které se mi teď nechce. Stejně sem nikdo nechodí :-)