Aaargh Games Forum

[nové][hledání][Volné téma][Hledám hru][Herní tipy][Technické problémy][Kritika a připomínky]

Herní tipy: Zobrazení příspěvku

Brány skeldalu- všichni znalci sem
napsal KYBORG, přidáno: 6th May 2006, 9:57
potřeboval bych poradit s některými kouzly v této hře, myslel jsem že bych udělal jakýsi návod, či seznam kouzel, k čemu jsou a kde je lze najít....ale nejprve bych potřeboval vědět toto:
1) k čemu je kouzlo hlubina? víte to někdo?
2) vysátí energie... dělá to něco jiného než zranění? k čemu je použití za 3?
3) váhy osudu, měl jsem je jednou, nalezl jsem je na větrné hoře a od té doby je nemohu najít, kde jsou a k čemu jsou bych potřeboval vědět
4) oslepení, toto kouzlo jsem opraavdu nepochopil k čemu to je
5) jakékoliv poznatky a tipy do této hry sem klidně připište....
6) les dryád, v návodech se neustále dočítám že tam dostaanu svatý grál...ale prý bych musel dát královně dryád nějaký posvátný strom, kde ten strom vezmu? a k čemu je svatá grál?

Odpovědi:   přidej odpověď

RE: Brány skeldalu- všichni znalci sem
napsal Liso1, přidáno 6th May 2006, 18:08

1. hlubina - nieje to náhodou kúzlo ktoré zakúzliš na svoju postavu v boji, keď nanu nepriateľ zaútočí, kúzlo hlubina ho stiahne do pekla ale aj s tvojou postavou???

RE: Brány skeldalu- všichni znalci sem
napsal KYBORG, přidáno 6th May 2006, 21:07
aha, na tom něco bude, ještě uzkouším jak je to s použitím za 1,2 a 3... vždycky když mi ta postava umřela tak mě to strašně překvapilo a nevšiml jsem si že nepřítel zmizel, tak jsem si řekl že je to blbé kouzlo... to se ale vyplatí mít jen jedno úmrtí v boji...já jsem teď v posledním patře skeldalu a tam jsou dost silní démoni...

...jinak jsem si řikal že by bylo hustý kombo použít oko za oko a nastav svou tvář, ale pak mi ty panáčci umřeli v magické bouři:-D

RE: Brány skeldalu- všichni znalci sem
napsal Liso1, přidáno 6th May 2006, 21:56
kúzlo hlubina sa najlepšie používa s kúzlom znovuzrodenia/oživenie/vstanie z mŕtvych/ressurekcia či ako sa to kúzlo volá, výborná kombinácia na silných nepriateľov :-)

RE: Brány skeldalu- všichni znalci sem
napsal KYBORG, přidáno 7th May 2006, 9:10
bez toho by to ani nešlo.. a navíc si všem zlepšuju magii, tudíž to všichni mohou vyčarovat aspoň za jedna (stačí to:-)) a dva to můžou za3 přičemž jenom jeden protože ten druhý spotřebuje všechnu manu na hlubinu...jinak já jsem jak už jsem řekl v posledním patře skeldalu, a tam jsou opravdu silní nepřátelé... jo a na koho na mám na konci použít ten meč odplaty? až na ty mágy?