Aaargh Games Forum

[nové][hledání][Volné téma][Hledám hru][Herní tipy][Technické problémy][Kritika a připomínky]

Hledám hru: Zobrazení příspěvku

Hra mého mládí:-)
napsal Wolfart, přidáno: 8th Jun 2014, 11:48
Tak i já hledám hru svého mládí...

Musela být na světě před rokem 1997, na začátku si hráč mohl vybrat jen ze dvou charakterů kluk v modrém, nebo holčička v červeném, v dalších kolech a když to hráč našel a rozbil takový hrnec nebo džbán, tak získal další charaktery, tlusťoch (hůř skákal, ale zase měl sílu), dlouhán (slabý, ale skákal výborně) a konečně děda (plešatý s plnovousem, v hnědé sutaně s velice účinnou holí). Důležité také bylo, jak dlouho se udrželi ve vzduchu, děda vydržel nejdéle.

Hráč se probíjel nepřáteli, z nichž si vzpomínám na něco, co se podobalo židli, která ovšem sama chodila, název této postavy byl tuším "corn" nebo "Korn".

Na některých místech ještě létala hrou čarodějnice na koštěti, když se ji hráči podařilo srazit, mohl asi 20 sekund létat jako ona, takže i skrz zeď. K tomu aby ji hráč dostal, se dal rozbít džbán se stopkou a pak si ji jen dojít "zmrzlou" a srazit.

prostředí se podobalo průřezu "panelákem" zdi byly někdy hnědé, někdy zelené, ale to už si moc nepamatuju.

Co se týká výzbroje vzpomínám si jen na dřevěnou palici, kterou charaktery vždycky vytáhly "od nikud" a dědovu berlu, o kterou se opíral a když s ní mlátil, tak se jí rozsvítila hlavice.

Odpovědi:   přidej odpověď

RE: Hra mého mládí:-)
napsal Wolfart, přidáno 26th Jun 2014, 20:32

Psychic 5

:-) mládí je kompletní :-)